En daar gaan ze!

Hieronder een aantal reizigers die al méér hebben gezien. Wil jij ook méér zien?

Hallo lezers, hier mijn kleine review..

Het idee om niet te weten waar je naartoe gaat vond ik stiekem maar niks.. uiteindelijk toch geboekt omdat ik zelf nog geen vakantie had geregeld, dat ook het liefst liet regelen en wel van een verrassing hou. Ik had het niet willen missen! De manier waarop ze het doen.. Supergaaf dat Blindfold Travel twee weken van te voren een heus koffertje stuurt met al je reisdocumenten en wat je moet inpakken. Op het vliegveld kwamen we erachter: 5 dagen Warschau! Had ik nou zelf nooit aan gedacht... blijkt dus één van de mooiste culturele steden van Europa te zijn! In het vliegtuig mochten we het pakketje openen... Ze hadden voor ons een gepersonaliseerde reisgids voorbereid toegespitst op onze interesses. Dat scheelt, hoeven we dat zelf niet uit te zoeken!  We hadden een privé chauffeur op het vliegveld voor ons klaarstaan (met zo'n bordje met onze namen erop) die ons direct naar het hotel bracht en een koude fles prosecco op ons mooie hotelkamer bij aankomst. Wat wil je nog meer?!  Owja, om 12 uur 's nachts had ik nog een vraag.. nog gelijk antwoord van mijn persoonlijke reisagent ook! Toen mochten we ook de laatste enveloppen openmaken: De dag daarna haalden ze ons op voor een leuke tour door de stad en als laatste zat het OV er ook nog eens bij in! We hebben een onvergetelijke en onbezorgde tijd gehad zoals jullie beloofd hadden. Ik raad het iedereen aan!

 

Dankjewel Blindfold Travel!

Sanne R.

Bij het splinternieuwe bedrijf blindfold travel hebben we een reis met onbekende bestemming geboekt waarbij niks geregeld of uitgezocht hoefde te worden. De onzekerheid van wat je gaat doen en waar je heen gaat voelt eerst best ongemakkelijk, maar na het boeken maakte dat al snel plaats voor een leuke spanning. Daar kwam ook nog eens bij dat we een prachtig en mysterieus pakketje ontvingen met de instructies en enveloppen die we absoluut niet mochten openmaken.

 

Op Schiphol kregen we te horen dat we naar München gingen, een plaats waar we beide nog nooit zijn geweest. In het vliegtuig bleek dat er veel meer voor ons geregeld was dan alleen de bestemming, een reisticket voor de stad, een treinticket de bergen in en in die bergen een dag raften! 

 

We kunnen blindfold travel zeker aanraden, geen gedoe met uitzoeken, niks regelen en toch is alles erg goed geregeld.

 

Arnaud en Tjardo

Testimonials

  • Facebook - Blindfold Travel
  • White Instagram Icon

Blindfold Travel KvK nr. 68968426
BTW nr. NL001568117B35

The Netherlands - Bataviastraat 61 - 9715 KL  - Groningen